Kontakta oss 031-760 19 30 - Email: info@cdvi.se

The installer´s choice

CDVI

Om oss

CDVI Sweden AB ingår i CDVI koncernen, ett internationellt företag inom säkerhetsbranschen (access solutions). Koncernen har kontor och fabriker i över 10 länder på fem kontinenter och omsätter över 400 MSEK. Huvudkontoret ligger i Paris och tre av fabrikerna ligger utanför Paris. Under 2015 firade vi 30-års jubileum som internationell tillverkare. Vi tillverkar alla produkter i egna fabriker i Frankrike och Italien. Vi är en av få tillverkare av elektromagneter där produktionen ligger i Europa (Frankrike). Utvecklingen av alla produkter sker inom koncernen i Frankrike, Italien, Tyskland och Kanada.

Kvalitet är ett ledord och CDVI Sweden har lång erfarenhet av att marknadsföra ett brett sortiment av kvalitetsprodukter inom främst passersystem, dörrautomatiker, kodlås, IR-system, radiosändare/mottagare och elektromagneter. Sedan bolaget startade har företaget erbjudit högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Vi sätter kunden i centrum och strävar efter att hålla hög kvalitet inom alla områden - från forskning och utveckling till marknadsföring och kundsupport.

Möt vårt team

Under vardagar är vårt team tillgängliga för att svara på frågor. Nedan finner du deras kontaktuppgifter:

 

CDVI utvecklar och tillverkar säkerhetsprodukter inom passersystem, låsprodukter och dörrautomatik. Vi har ett brett sortiment av innovativa produkter med modern design och vi ligger i framkant för ny teknik. Vi strävar alltid efter att möta de höga krav på kvalitet och service som våra kunder ställer på oss.

Nyheter

Kontakt

Datavägen 12 B, 436 32, Askim
Tel: 031-760 19 30
E-mail: info©cdvi.se
Hemsida: www.cdvi.se

Back to Top