logo
Toppmodern fingeravtrycks- och ansiktsigenkänning
Expertteam med ett rikt arv inom biometri
Sömlös integrering med de bästa systemen för åtkomstkontroll
A green fingerprint reader mounted on a door with an outstretched woman's hand placing her index finger on the reader's sensor

Varför välja ievo biometri?

Våra system för fingeravtrycksigenkänning har utformats på ett sakkunnigt sätt av ett team av proffs med mångårig erfarenhet i biometriens absoluta framkant och har genomgått omfattande forskning och tester. Oavsett om din kund behöver en enskild läsare för sitt åtkomstkontrollsystem eller behöver flera biometriska läsare i hela organisationen för att hålla tillgångar säkra eller begränsa och ge tillgång för olika team, integreras ievo-produkterna sömlöst med ett stort antal åtkomstkontrollsystem som ATRIUM, Paxton, PAC, Lenel, Genetec och många, många fler.

ievo-produkterna fungerar inte bara som säker åtkomstkontroll när de integreras med ledande system, utan de kan också användas för olika andra verksamheter. Från tids- och närvarohantering och integritetsskydd till hierarkisk åtkomsthantering kan dina kunder hantera både sina lokaler och anställda effektivt med ievo-fingeravtrycksläsare.

När vi skapar våra produkter tar vi till oss den viktiga feedback som vi får från viktiga installatörer inom branschen, som du, samt kontrollerar med slutanvändare, och implementerar den för att säkerställa att ievo-läsarna alltid fungerar korrekt, effektivt och tillförlitligt.

Varför köpa från oss

När du väljer CDVI-produkter för att tillhandahålla säkerhetssystem av högsta kvalitet får du inte bara kvalitetsprodukter, du får dra nytta av kunskapen hos ett team av proffs som har arbetat framgångsrikt med biometrisk utveckling, utplacering, installation och integration i många år.

Vi tillhandahåller en omfattande demo av våra produkter helt gratis för att se till att du har all information som krävs för att effektivt och korrekt installera våra produkter hos dina kunder. Vi finns även på plats för att stödja dig i dina försäljningsinsatser, där du kan begära att en representant deltar i dina slutanvändarmöten tillsammans med dig, så att du kan vara säker på att dina kunder får den bästa förståelsen för hur våra tjänster kan förbättra deras verksamhet.

På CDVI erbjuder vi också skräddarsydda utbildningstillfällen internt på ditt företag eller på plats hos dina kunder för att hjälpa både dig och i sin tur dina kunder att förstå hur ievo bi0metrics fungerar. Vi har också ett dedikerat team av teknisk supportpersonal som alltid är redo att hjälpa dig med råd om frågor om drift eller installation.

"Vistec Systems Ltd har handlat med ievo sedan 2009, och under den tiden har de kontinuerligt försett oss med utmärkta produkter, säljstöd och eftermarknadsservice. Vi har varit mycket nöjda med den utmärkta designen och det professionella, proaktiva tillvägagångssättet för alla förfrågningar; teamet bör gratuleras till en extremt pålitlig och robust läsare. Vi på Vistec Systems kan tryggt rekommendera dem som en solid tillverkare, som är riktiga experter på sitt område!"
Dean Hawkins National Sales Director, Vistec Systems Ltd
An ievo ultimate fingerprint reader mounted outdoors on a white wall in atmospheric light. Some light moisture covers the reader, showing that it is robust enough to function even in the rain

Är du intresserad av biometrisk säkerhet?

Ladda ner broschyren eller bläddra bland våra produkter online för att få veta mer.