logo

I en livlig miljö med regelbundna ökningar av antalet besökare vid klassbyten är det viktigt att trafiken flyter så effektivt som möjligt. Med användarvänlighet och flexibilitet i centrum för vår designidé är CDVI:s passersystem för olika utbildningssäten idealiskt för de varierande och ofta komplexa kraven i utbildningslokaler. Oavsett om systemen är avsedda för endast vissa användare på en plats (t.ex. endast de vuxna i en grundskola) eller alla (t.ex. ett universitetsområde) erbjuder vi anpassningsbara och skalbara system.

 

Det är viktigt att hitta en lämplig balans i skolor och universitet mellan säkerhet, effektivitet och användarvänlighet. Alla på campus drar nytta av sinnesfriden i vetskapen om att endast auktoriserade personer kan komma in i byggnader, men ingen vill fastna i en flaskhals i väntan på att varje person ska komma ihåg och skriva in en lång knappsatskod. Från snabb biometrisk ansiktsidentifiering till smidig dörrautomatisering och hygieniska beröringsfria produkter – CDVI:s lösningar erbjuder passersystem för utbildningsanläggningar för upp till 10 000 användare.

Group of children running and smiling away from a school entrance

Passersystem för skolor - hur det fungerar

Utbildningsinstitutioner använder ofta kombinationer av passersystem, dörrautomatisering och låslösningar för att tillgodose sina komplexa behov. Dessutom blir beröringsfria lösningar alltmer populära, vilket förbättrar hygienrutinerna.

ATRIUMs passersystem är skalbar upp till 500 dörrar och 10 000 användare, vilket gör den lämplig för både små och medelstora institutioner. Den intuitiva hanteringsprogramvaran är gratis och innehåller användbara funktioner som en gratis Floorplan Manager och en omedelbar låsning av hela området. Med utmärkt synlighet över hela anläggningen och direktövervakning är det lätt att se vem som befinner sig var när som helst. Kombinera en centraliserad plattform för åtkomstkontroll med ditt val av referenser och läsare för att slutföra ett användarvänligt system.

Genom att integrera sömlöst med inbrottslarm, brandlarm, CCTV, ANPR och hissystem utgör ATRIUM en del av en omfattande strategi för hela byggnaden. Utbildningsanläggningar måste hantera varierande trafikflöden under hela dagen. Välintegrerade system är avgörande för detta. Åtkomstkontroll, användardatabaser och säkerhet i byggnaden måste fungera tillsammans för att skapa en säker miljö där inlärningen kan blomstra.

tre figurer
Effektiv hantering av platser med mycket trafik
studenthatt ikon
En säker och trygg plats för ökad studiero
ikon klocka
Enkel hantering av systemet utanför kontorstid
vuxna studenter sitter runt ett bord med böcker

Beröringsfria säkerhetslösningar

Hygien är en viktig aspekt i miljöer med mycket trafik. Med människor som är mer medvetna än någonsin om delade ytor erbjuder infraröda utlösare, dörrautomatik och Bluetooth-produkter säker beröringsfri åtkomst utan att kompromissa med säkerheten eller effektiviteten.