logo

Vad är ievo biometri?

ievo biometriska ingångslösningar är utformade för att ge den biometriska teknikens höga prestanda och höga säkerhet till marknaden för åtkomstkontroll. ievo är avsedd för sömlös integrering i ett stort antal olika system för åtkomstkontroll och tidsredovisning och kombinerar användarvänlighet med kraftfull teknik av nästa generation.

Med fingeravtrycksläsare som utnyttjar den bästa multispektrala bildtekniken i sin klass för att analysera både ytan och under ytan av fingeravtryck erbjuder ievo en tillförlitlig biometrisk lösning. ievo Interface Board ger lagringskapacitet för upp till 50 000 fingeravtryck, vilket garanterar ett skalbart system som växer med dig.

Ansiktsigenkänning på bara 1 sekund

ievo iface™, som är ny för 2022, är en avancerad biometrisk terminal för ansiktsigenkänning som matchar ansikten med sin inbyggda databas på bara 1 sekund.

iface™ upptäcker, analyserar och matchar ansikten även i svaga omgivande ljusförhållanden tack vare sin dubbla kamerauppsättning. Den ena kameran använder det synliga ljusspektrumet, medan den andra använder det nära infraröda spektrumet för att identifiera ansiktsdrag. iface™ ger noggrannhet, tillförlitlighet och imponerande snabbhet till biometrisk åtkomstkontroll, samt en hygienisk kontaktlös lösning.

  • Enkel integrering med åtkomstkontroll
  • Inbyggd MIFARE® DESFire®-kortläsare.
  • Internationellt språkstöd
Fingeravtrycksläsare med hög säkerhet i bästa klass
Direkt teknik för ansiktsigenkänning
Sömlös integrering av tredje part med åtkomstkontroll

Varför välja biometri?

Bättre säkerhet

Biometriska data är unika för individer, vilket gör det extremt svårt att förlora, stjäla eller klona dem.

Mer efterlevnad

Delning av kort är ett minne blott, eftersom endast auktoriserade personer kan använda sina egna biometriska egenskaper.

Mindre administration

Registrering, borttagning och utbyte av autentiseringsuppgifter görs snabbt, enkelt och smärtfritt.

Dataskydd

Noll data lagras på ievo-fingeravtrycksläsarens huvuden, vilket innebär att data inte är i fara även om läsaren vandaliseras.

Hög tillförlitlighet

Bästa sensorer i sin klass innebär att ievo erbjuder lösningar för inomhus, utomhus och svåra väderförhållanden.

Sömlös integration

Integrationer av standardmodell med flera stora tillverkare av åtkomstkontroller skapar omfattande system för fastighetsförvaltning.

ievo desktop biometric fingerprint enrolment reader being used next to a laptop

Behöver du ievo-programvara eller teknisk support?

Du kan ladda ner ievo-programvaran gratis på den här webbplatsen.

A closeup of an engineer's hands and the side of a door as they use a screwdriver to screw a lock faceplate into position

Gratis utbildning för installatörer, för alltid

Följ med oss till CDVI Academy för att lära dig allt du behöver veta om installation av ievo biometri. Kurserna är tillgängliga på plats i vår utbildningsanläggning, eller så kan vi komma till dig.