logo

Passersystem för hotell och andra semesteranläggningar

Precis som i många andra branscher blir konsumenterna inom semestersektorn alltmer oberoende. Den explosionsartade ökningen av korttidsuthyrning, fristående boenden och alternativa boenden som glamping har revolutionerat sektorn. Utmaningen ligger i att hitta en lämplig balans mellan säkerhet, bekvämlighet och flexibilitet för tjänster som självincheckning för semesterboenden.

Beroende på antalet rum eller enheter på din anläggning finns det en rad olika lösningar. För en mindre anläggning är GALEO-knappsatsen idealisk; anläggningsansvariga kan skapa tillfälliga koder som kan skickas till gästerna och som är giltiga under en begränsad tidsperiod. För större anläggningar gör ett online-åtkomstkontrollsystem som ATRIUM det enkelt att samordna kraven och tidtabellerna för varje rum.

Ge gästerna frihet och bekvämlighet
Minimera den administrativa bördan
Tillförlitlig och korrekt rapportering
hotellrum med bäddad säng och fönster som är fördragna med beige gardiner

Hur det fungerar

Det yttersta målet med passersystem för semesterboenden är bekvämlighet. Något som gör det möjligt för gästerna att komma och gå som de vill utan att störa platschefen eller andra kunder, och som gästerna kan lita på att deras tillhörigheter är säkra.

Självständig incheckning för semesterbostäder

GALEO-knappsatsen kan installeras både inomhus och utomhus på en plats med självhushållande boendeenheter. De bakgrundsbelysta tangenterna gör det lätt att se och använda den både på dag och natt, vilket ger gästerna ett fullständigt oberoende. Med hjälp av den innovativa smarttelefonappen Digicode® kan platscheferna skapa och distribuera knappsatskoder som är giltiga under begränsade tidsperioder. Gäster, städare och underhållspersonal kan bara få tillträde under de angivna perioderna, och resten av tiden förblir dörren säkert låst.

Pålitlig och korrekt rapportering

ATRIUM är ett nätverksbaserat passersystem som gör den dagliga hanteringen av åtkomstuppgifter enkel. ATRIUM är lika lätt att använda för 5 dörrar som för 50 eller 500, och erbjuder ett hands-off tillvägagångssätt som ger gästerna oberoende. Med integrationer tillgängliga för CCTV- och ANPR-kameror kan hela anläggningen kontrolleras i en sammanhållen strategi. Om dörrarna tvingas upp kan säkerhetsansvariga få e-postmeddelanden och popup-fönster från övervakningskameror, vilket gör att de kan vidta omedelbara åtgärder i händelse av ett säkerhetsbrott.