logo

Lättanvända passer- och säkerhetssystem

CDVI erbjuder access- och säkerhetslösningar som kan hjälpa butiker att förbättra sin säkerhet och effektivitet. Med vårt omfattande sortiment av produkter och expertis inom branschen kan vi erbjuda följande fördelar till butiker:

Accesslösningar: CDVI erbjuder säkra och smidiga accesslösningar som låter butiker kontrollera och hantera åtkomst till sina lokaler och kritiska områden. Detta innebär att endast auktoriserad personal kan komma åt viktiga delar av butiken, vilket minskar risken för stöld och obehörig tillträde.

Säkerhetsprodukter: Vi tillhandahåller ett brett utbud av säkerhetsprodukter, inklusive magnetlås, dörrautomatik och överfallslarm, som kan hjälpa till att öka butikens säkerhet och skydda dess tillgångar och personal.

svart kodlås framför blå bakgrund

Trådlösa kodlås

Galeo BT är ett utmärkt val för småföretag av flera skäl

  1. Enkel installation och användning: Galeo BT är enkel att installera och använda, vilket är särskilt fördelaktigt för småföretag som kanske inte har resurserna att investera i komplicerade eller tidskrävande installationsprocesser.
  2. Mobilitet och flexibilitet: Galeo BT erbjuder trådlös anslutning via Bluetooth-teknik, vilket ger användarna möjlighet att styra åtkomst till sina lokaler direkt från sina smartphones eller surfplattor. Detta ger småföretagare en hög grad av flexibilitet och rörlighet i hanteringen av åtkomstkontroll.
  3. Kostnadseffektivitet: Med Galeo BT kan småföretag undvika kostnader för att installera och underhålla traditionella fysiska nyckelsystem. Genom att använda smartphones som behörighetskontrollenheter kan de minska behovet av att distribuera fysiska nycklar och administrera åtkomst via en centraliserad plattform, vilket kan spara både tid och pengar.
  4. Säkerhet och bekvämlighet: Galeo BT erbjuder avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive möjligheten att spåra och övervaka åtkomst till olika delar av lokaler samt att skapa anpassade behörighetsnivåer för olika användare. Detta ger småföretag en hög nivå av kontroll och säkerhet över sina lokaler samtidigt som det erbjuder bekvämlighet för användarna.

Sammanfattningsvis är Galeo BT ett utmärkt val för småföretag på grund av dess enkelhet, mobilitet, kostnadseffektivitet och höga säkerhetsstandarder. Det ger småföretag en flexibel och pålitlig lösning för åtkomstkontroll som kan anpassas efter deras specifika behov och krav.

Bråk- och överfallslarm

Vi erbjuder ett  startkit för överfallslarm som är idealiskt för att öka säkerheten på olika arbetsplatser. Det är utformat för att minimera risken för överfall och oönskade händelser, vilket gör det speciellt lämpligt för personal som arbetar i miljöer där hot, våld, rån och konflikter kan uppstå.

Kitet är särskilt anpassat för personal inom vården, nöjesbranschen, detaljhandeln och olika typer av institutioner där säkerheten är av yttersta vikt.

två sändare ned dubbeltryck, mottagare och antenn

Det ingår en mottagarenhet med två reläutgångar som kan kopplas till olika funktioner, såsom överfallslarm, siren eller dimgenerator. Dessutom ingår två radiosändare med två knappar och dubbeltrycksfunktion. Knapparna är utformade för att vara stora, tydliga och lätta att trycka på, vilket gör dem lämpliga även för personer med nedsatt handstyrka. Med ett enkelt tryck på sändaren kan hjälp påkallas bland personalen, medan dubbeltryck direkt larmar till larmcentralen.

För att säkerställa bästa möjliga räckvidd ingår även en antenn som kopplas till mottagarenheten. Det här kitet är en pålitlig och användarvänlig lösning för att öka säkerheten och tryggheten på arbetsplatsen.

Kontakta din installatör eller hitta en installatör på vår hemsida här: