logo

GALEO BT BLACK

Vandalsäkert kodlås i delat montage med bluetooth anslutning, svart

Ref: F0201000068

Utforska framtidens säkerhetslösning med vårt toppmoderna kodlås, enkelt programmerbart via appen MyDigicode. Utformat för att kontrollera upp till tre dörrar med en medföljande styrbox, erbjuder detta lås en robust och säker lösning, smidigt kombinerad med användarvänlighet.

Funktioner och Fördelar:

Gjutaluminiumkonstruktion: Med sin robusta gjutaluminiumkonstruktion garanterar vårt kodlås hållbarhet och lång livslängd. En tålig design ger överlägsen skydd mot vandalhandlingar, och du kan lita på vårt världsledande garantiprogram på 10 år.

Smidig Programmering via App: Anpassa och styr ditt lås enkelt med vår intuitiva app, MyDigicode, tillgänglig för både IOS och Android. Ladda ner den kostnadsfritt och njut av smidig programmering direkt från din telefon.

Delat Montage: Med kodlåset levereras en styrbox med reläer och andra anslutningar, vilket höjer säkerhetsnivån genom att förhindra manipulering av kodlåset för att låsa upp dörren.

Anpassningsbar Kodning: Ge användarna frihet att välja och byta sina egna koder direkt på knappsatsen. Appen ger dig också möjligheten att enkelt hantera och övervaka aktuella koder.

Utomhusmontage utan skydd: Elektroniken är inkapslad för att öka vandalskyddet och skydda mot vatteninträngning. Vårt kodlås är idealiskt för utomhusbruk utan extra väderskydd.

Bakgrundsbelysta Knappar: Förhöj användarvänligheten med bakgrundsbelysta knappar och justerbar belysningstid, vilket ger en klar och bekväm användning även i mörka miljöer.

Smart Delning av Åtkomst: Använd MyDigicode-appen för att enkelt dela temporär åtkomst med besökare, vilket möjliggör en smidig och säker hantering av inbjudna gäster.

Investera i framtidens kodlås GALEO – en perfekt balans av robusthet, modern teknologi och användarvänlighet. Upplev säkerhet och bekvämlighet på en ny nivå!

Scrolla ner för att få veta mer