logo
On a blurred background, a person presents their fingerprint which is overlaid by biometric data scanners

Flexibel integration

Har du ett ledande hård- eller mjukvarubaserat system som ger dina kunder en unik lösning? Till exempel ett system för åtkomstkontroll, ett system för hantering av tid och närvaro eller ett system för identitetshantering? Då är du säkert intresserad av att veta att ett samarbete med CDVI kan förbättra ditt system avsevärt och ge dig stora fördelar.

Våra ievo biometriska fingeravtrycksläsare integreras med ett stort antal lösningsbaserade system, för närvarande integreras de med ATRIUM, Datascope, Paxton Net2, Nomical och Keytracker för att bara nämna några. Med vår banbrytande fingeravtrycksteknik kan du lägga till en mycket högre säkerhetsnivå till ditt system och bredda värdeerbjudandet för dina kunder.

Förbättra ditt system

Våra system för fingeravtrycksigenkänning har utformats av ett expertteam inom biometri och har genomgått de mest rigorösa testerna och den mest omfattande forskningen. Oavsett om din kund behöver en läsare för att hantera sin åtkomstkontroll eller flera för att spåra rörelse och närvaro i hela lokalen hjälper vi dig att leverera ett robust säkerhetssystem som fungerar för alla inblandade.

ievo-fingeravtrycksläsare har flexibiliteten att integreras med system med en mängd olika funktioner, vilket gör det möjligt för dina kunder att anpassa tillträdesnivåerna i hela deras lokaler. Detta fungerar genom att läsaren själv kommunicerar med din åtkomstkontroll, eller ett annat lösningsbaserat system, och begränsar tillträdet enligt de regler som har ställts in i detta system, till exempel efter hierarki (yrkesroll), tider på dygnet (arbetstid), avdelning eller ansvar.

Sömlös integration med åtkomstkontroll
Spjutspetsteknologi för igenkänning
Expertprojektstöd i varje skede

Bättre säkerhet

Detta innebär att du kan erbjuda dina kunder en högre säkerhetsnivå och spårning av personalresurser till olika områden och tillgångar inom deras företag, eftersom endast de som har ett fingeravtryck som känns igen av ievo-läsaren, och som matchar de kriterier som ställts in i ditt system, får tillträde. Det är enkelt att registrera ett fingeravtryck och lägga till ytterligare ett säkerhetslager. Personliga verifieringsuppgifter som används är också bättre skyddade när man använder en ievo biometrisk fingeravtrycksläsare eftersom fingeravtrycket inte lagras av läsaren och istället, när en biometrisk uppgift väl har registrerats, “skrivs” den sedan in i en mall, och originalbilden slängs. Denna mall är en matematisk representation av det ursprungliga fingeravtrycket, vilket gör det omöjligt att kopiera en exakt fingeravtrycksbild.

An ievo ultimate fingerprint reader mounted outdoors on a white wall in atmospheric light. Some light moisture covers the reader, showing that it is robust enough to function even in the rain

ievo ultimate™

ievo ultimate™-läsaren ger en sömlös och exakt verifiering och kan till och med upptäcka fingeravtryck genom nivåer av damm, skräp, smuts, oljor, krämer, vattenrester, svett och till och med vissa latexhandskar. Detta gör läsaren till den idealiska lösningen för företag som arbetar under en mängd olika förhållanden, bland annat inom byggbranschen, mat och dryck, hälsa och säkerhet samt hälso- och sjukvård.

Varför samarbeta med oss?

Vi har specialiserat oss på att utforma och tillverka ledande biometriska lösningar för marknaderna för åtkomstkontroll och tidsredovisning. Läsarna kan också användas tillsammans med till exempel ditt inbrottslarmsystem, nyckelskåpsstyrning, system för tillgångsförvaltning, PLC:er för maskinstyrning och många fler system. Våra fingeravtrycksläsare är oöverträffade och kombinerar tillförlitlighet, kvalitet och innovation för att ge dig en unik säkerhetslösning som fungerar sömlöst med ditt lösningsbaserade system.

Genom att samarbeta med oss får du inte bara en utmärkt produkt som slår sina konkurrenter gång på gång, utan du får också fördelen av att ha ett team av experter på plats för att hjälpa till med den driftsättning, träning och utbildning som kan vara nödvändig med en sådan produkt. Vi kan också erbjuda en omfattande demo av våra produkter, utan kostnad, så att du kan vara säker på att du har all information du behöver för att effektivt integrera våra läsare med ditt system på ett sätt som fungerar för dig och dina kunder.

Våra läsare är utformade för sömlös integration och fungerar redan med ett stort antal säkerhets- och andra system. Detta innebär att läsarna kan integreras i en mängd olika system för åtkomstkontroll, andra säkerhetsprodukter och ett stort antal andra system för att erbjuda en stor bredd av flexibilitet i ett företags dagliga verksamhet. Varje läsare levereras med ett lättanvänt mjukvaruutvecklingskit för att säkerställa att du kan integrera med dina system och få den att fungera exakt för dina affärsbehov.”

"Vi är stolta över att samarbeta med ievo för att tillhandahålla integrerad biometrisk åtkomst till våra intelligenta skåp, för kunden innebär integrationen att de inte behöver förlita sig på swipe-kort eller PIN-koder, vilket ger ett ultrasäkert system för hantering av deras värdefulla nycklar."
Adam Smith Business Development Manager, Keytracker

Är du intresserad av biometrisk säkerhet?

Ladda ner broschyren eller bläddra bland produkterna online för att få veta mer.