logo
Våra accesslösningar bidrar till trygga och säkra bostäder och en god social hållbarhet. Därför är det extra kul att vara på plats på Fastighetsmässan i Serneke Arena i Göteborg den 13-14 september.
Med vår närvaro på mässan vill vi föra en aktiv dialog med föreskrivande led om vikten att projektera rätt låslösning. Vi ser att fastighetsägare till nybyggnationer efter något år med problem med inbrott och skadegörelse får se sig om efter en annan låslösning. Detta innebär inte bara en högre kostnad utan bidrar även till en otrygghet som hade kunnat undvikas om rätt låsning projekterats från början.

Besök oss i monter G:05 – Här visar vi vår demodörr med brytskydd med infällda magnetlås

Varför brytskydd med magnetlås?

Inbrottssäkert

Med inbyggda magnetlås blir brytskydden en stabil och säker lösning som står emot inbrottsförsök.

Driftsäkert

Med brytskydd blir dörrarna och låsen underhållsfria, och livslängden på dörrarna ökar. ​

Kostnadseffektivt

Att skicka ut en låssmed efter varje inbrottsförsök är ekonomiskt ohållbart. Att projektera en sådan här lösning från början ökar hela fastighetens kvalitet och sparar pengar i längden.
Vi svara mer än gärna på dina frågor kring hur man kan skapa en dörrmiljö som bidrar till god social hållbarhet. Vi hoppas vi ses på Fastighetsmässan! 

Brf Fabriksparken drabbades återkommande av inbrott – brytskydden blev lösningen

Se intervju med Marcus, boende i inbrottsdrabbad nybyggnation i Sundbyberg. Som före detta polis vet Marcus hur enkelt det är för någon att bryta upp ett vanligt elslutbleck. Brytskydden är en enkel och effektiv lösning på problemet säger han.