logo

Vi tycker oss vara ett snällt företag med grym kompetens.  Två viktiga grundstenar som hjälper oss skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder! Vi som jobbar på CDVI Nordic har varit i säkerhetsbranschen i många år och sitter på mycket kompetens. Inte minst vår produktchef Tobias Olsson. 

Tobias började jobba på CDVI för snart 10 år sedan och vi måste såklart ta reda på hur han ser på sin resa och vart han hoppas kunna ta CDVI Nordic tillsammans med kollegorna. 

Kan du kort berätta vem du är och vad din roll är på CDVI Nordic AB?
Mitt namn är Tobias. Jag är utbildad elektriker och har alltid haft ett intresse för den senaste tekniken. Jag är idag produktchef för CDVI Nordic men när jag började arbeta för CDVI för snart nio år sedan arbetade jag med teknisk support och logistik.

CDVI:s produktchef Tobias Olsson
CDVI:s produktchef Tobias Olsson

Vad innebär din roll på CDVI Nordic AB?
Min roll på CDVI Nordic är att se till att vi erbjuder rätt produkter till våra kunder, samt att se till att produkterna och all information som manualer och datablad är uppdaterade och tillgängliga hos alla våra distributörer. Jag ser också till att vår forskning och utveckling utvecklar produkter som överensstämmer med våra kunders krav.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det som är roligast med det här jobbet är att jag får arbeta nära människor både inom och utanför CDVI Group och att jag kan hjälpa företaget att växa på ett sätt som gynnar våra kunder.

Vad är utmanande med ditt jobb?
Kraven på de nordiska marknaderna skiljer sig ibland mycket från resten av världen och eftersom CDVI är ett globalt företag kan det vara en utmaning att hitta en lösning eller en produkt som passar vår marknad och även den globala marknaden.

Hur ser du på CDVI Nordics framtid?
Jag är säker på att CDVI Nordic kommer att fortsätta på den väg vi har påbörjat och fortsätta att bygga starka relationer med våra kunder och förhoppningsvis kommer vi också att kunna växa på den nordiska marknaden.

Sist, vilken är din favoritprodukt i vårt sortiment?
En favoritprodukt sedan länge är nog våran SEL2641R433-XPL (standard mottagare) eftersom det första jag fick göra på CDVI var att utvärdera den produkten när den lanserades. Den har också underlättat supporten i många år eftersom vi gick från en väldigt komplicerad programmering på vår gamla mottagare RRA85-2 som folk än idag (9 år senare) kommer ihåg, till att programmera hur enkelt som helst i en LCD display.

 

radiomottagare
Läs om vår radiomottagare här.