logo

CDVI Nordic AB utvecklar, tillverkar och distribuerar driftsäkra accesslösningar inom lås, passersystem och dörrautomatik. Nu stärker de närvaron bland Sveriges arkitekter och byggherrar med säljaren Stefan Lindberg.

Det globala företaget CDVI Group har sedan 1985 försett marknaden med innovativa accesslösningar. Idag är de ett självklart val för många installatörer och slutanvändare i Europa och Nordamerika. Nu satsar CDVI Nordic AB på att föra en mer aktiv dialog med föreskrivande led vid nybyggnationer. Stefan Lindberg kommer axla rollen som projektsäljare. Han har en yrkesbakgrund inom säkerhetsbranschen, nu senast från Dormakaba.

Stefan Lindberg står framför förpackningar med märkning CDVI“Just viljan att driva framåt, hitta enkla, smarta lösningar till våra kunder och att ha roligt tillsammans är något som gjorde att jag fastnade för att arbeta på CDVI”, säger Stefan Lindberg.

Framgångarna för CDVI bygger främst på att ta fram accesslösningar som håller hög kvalitet genom produktion i egna fabriker i Europa. Utvecklingen sker i nära relation med marknaden där både slutanvändare och installatörers behov tillgodoses. CDVI Nordic AB:s satsning inom föreskrivande led är ytterligare ett steg i att lyssna och förstå marknaden och förse kunder med högkvalitativa accesslösningar.

“Med våra lösningar kan vi vara med att bidra till att bygga så ekonomiskt, långsiktigt och hållbart som möjligt”, säger Stefan.

Behöver du hjälp med säkerhetslösningar vid projektering av nybyggnation? Då ringer eller mejlar du Stefan.