logo

Vilka CDVI-appar finns tillgängliga?

Våra smartphoneappar är utformade för att göra det enklare att installera och använda CDVI-lösningar. Vare sig det handlar om att ge installatörer möjlighet att programmera på distans eller att ge hela företagets personal flexibilitet genom mobila behörighetsuppgifter har vi en app för det. CDVI:s appar finns alltid tillgängliga gratis på både iOS- och Android-marknadsplatserna och uppdateras regelbundet för att undanröja buggar och förbättra funktionaliteten.

I vissa fall är våra assistansappar endast kompatibla med smartphones från och med en viss modell – till exempel fungerar våra Mobile-PASS-uppgifter för smartphones endast i skanningsläge om din enhet är utrustad med NFC. Om du har en fråga om en av våra appar eller om du behöver teknisk support kan du kontakta vårt expertteam – vi hjälper dig gärna!

Digicode

Vilka produkter är appen till för? GALEO-4.0 Bluetooth-aktiverad knappsats.

Vem använder appen? Installatörerna och ägarna av passersystemet, och/eller de boende eller de som bor på platsen.

Vad gör den? Installatörer och ägare kan programmera och fullständigt konfigurera knappsatsen på distans. De boende kan använda appen för att få tillträde utan att behöva röra vid knappsatsen, samt skapa och dela tillfälliga koder för besökare.

DIGIWAY BLE

Vilka produkter är appen till för? DIGIWAY Plus och DIGIWAY SR automatiska slagdörrsmaskiner.

Vem använder appen? Installatören av DIGIWAY-dörrautomatik.

Vad gör den? Istället för att pilla med knapparna på drivrutinen (som vanligtvis är installerad på en obekväm plats utom räckhåll för en arm) speglar appen avläsningen på drivrutans LCD-skärm, så att du kan programmera från en bekväm stol istället. DIGIWAY-maskinerna har inbyggd Bluetooth-anslutning, vilket gör programmering och felsökning så mycket enklare.

VDP Connect

Vilka produkter är appen till för? 2EASY-serien med videodörrar.

Vem använder appen? Slutanvändaren av 2EASY-systemet.

Vad gör den? När besökare närmar sig och startar ett samtal från 2EASY-dörrstationen kan samtalet omdirigeras till en smartphone. De boende kan sedan se och tala med besökarna innan de beslutar om de ska fjärrlåsa upp dörren eller neka tillträde.

ATRIUM Finder

Vilka produkter är appen till för? ATRIUM-lösning för passersystem online.

Vem använder appen? Installatören eller administratören av ATRIUM-systemet.

Vad gör den? Appen gör det enkelt för installatören att hitta en viss ATRIUM-kontrollenhet på platsens LAN, utan att behöva vänta på IT-stöd. När den önskade styrenheten har lokaliserats är det bara att klicka på den för att navigera till den integrerade webbserverns inloggningssida.

en manshand håller i en telefon med skärmen synlig

ATRIUM BT

Vilka produkter är appen till för? Mobila referenser för ATRIUM-passersystem online.

Vem använder appen? Slutanvändarna av ATRIUM-systemet.

Vad gör den? Mobile-PASS kombinerar enkelhet med robust säkerhet och gör det möjligt för behöriga användare att låsa upp dörrar med sin smartphone. Det finns fem olika sätt att validera användarens identitet innan dörren låses upp. Observera att skanningsläget endast fungerar om den mobila enheten är utrustad med NFC-teknik.

A closeup of a man sitting in front of a laptop holding and using a mobile phone to contact technical support

Behöver du hjälp eller har du en fråga om våra appar?

Hör av dig till oss!