logo

Vad är KRYPTO-åtkomstkontroll?

KRYPTO är den ultrahögsäkra versionen av åtkomstkontrollen ATRIUM. Förutom alla samma testade och pålitliga funktioner som ATRIUM har KRYPTO nytta av AES-kryptering från början till slut. I högsäkerhetsmiljöer säkerställer kryptering av data som överförs från legitimation till läsare, läsare till styrenhet och styrenhet till server ett ultimat skydd. Det har aldrig varit enklare att skapa hög säkerhet i hem, företag och offentliga byggnader.

KRYPTO-systemet fungerar direkt från början – ingen tråkig programmering, ingen stor inlärningskurva och inget konfigurationskort krävs. Unika autentiseringsnycklar skapas automatiskt för att säkerställa att endast behöriga personer kan få tillträde. Säkerhetschefer och lokalansvariga kan lita på ett system som skyddar människor, tillgångar och data på ett konsekvent, exakt och tillförlitligt sätt.

Kryptering av militär kvalitet som standard
Automatiskt skapande av unika autentiseringsnycklar
Ingen tråkig programmering eller inlärningskurva
Close-up of a person holding a mobile phone with the ATRIUM app open on the screen in front of an access control reader mounted on the wall behind

Varför välja KRYPTO?

KRYPTO gör högsäkerhetstillträdeskontroll enkelt.

  • Krypteringsteknik av militär kvalitet
  • Upp till 500 dörrar och 10 000 användare
  • Hanteringsprogram är helt gratis
  • Gratis tilläggsmodul Floorplan Manager
  • Ett brett utbud av kompatibla läsare och legitimationer
  • Inbyggd webbserver och strömförsörjning för snabb installation

 

“Det finns för närvarande ingen känd praktisk attack som kan bryta en AES256-nyckel.”

Information Commissioner’s Office

Vad är AES-kryptering?

AES står för Advanced Encryption Standard (avancerad krypteringsstandard). Det är en typ av chiffer som skyddar överföringen av data via internet. En chiffer skyddar data genom att omvandla meddelandet för att dölja dess innebörd.

Sedan AES antogs av USA:s regering som den metod för kryptering som föredras har det blivit en världsomspännande standard och ett av de vanligaste krypteringsprotokollen.

Det finns tre möjliga nyckellängder för AES-kryptering: Ju högre bithastighet, desto fler möjligheter till nyckelkombinationer finns det och desto högre säkerhetsnivå. AES256 är praktiskt taget ogenomtränglig med hjälp av brute force-metoder, vilket gör den till en av de mest populära och betrodda krypteringslösningarna globalt sett.

Mobile-PASS smartphone credentials and ATRIUM access control demo kit

Åtkomstkontroll på fingertopparna

Du behöver inte bära ett kort eller komma ihåg en kod – allt du behöver är din smartphone. Att använda din telefon som en åtkomstlegitimation är det ultimata i fråga om bekvämlighet och säkerhet. Mobile-PASS smartphone-legitimationer är redan utrustade med AES-kryptering som en del av KRYPTO-systemet och kombinerar hög säkerhet med otrolig flexibilitet.

  • Fem olika metoder för validering av tillträde
  • Inga årliga abonnemangsavgifter
  • Inga kostnader för molnanvändning eller lagring
  • Gratis app tillgänglig för iOS och Android

CDVI Academy trainee learning how to use ATRIUM access control with ievo biometric fingerprint readers

Utbildning för installatörer som alltid är gratis, alltid vänlig och alltid säker.

Följ med oss till CDVI Academy för att lära dig allt du behöver veta om installation av högsäkerhets KRYTPO-system. Kurserna är tillgängliga på plats i vår utbildningsanläggning i High Wycombe, online i webinarformat eller så kan vi komma till dig.