logo

Passersystem för kontor och andra affärslokaler har alltid varit både en prioritet och en utmaning. Skyddet av tillgångar, data och människor är avgörande för ett företags tillväxt och för arbetskraftens förtroende. I takt med att det traditionella inflödet och utflyttningen av arbetstagare kl. 8 till 17 successivt har gett plats för mer flexibla arbetsformer, har även säkerhetssystemen varit tvungna att utvecklas.

Dörröppningssystem för kommersiella byggnader måste erbjuda robust säkerhet samt flexibilitet för att kunna ta emot kontorsarbetare, byggnadspersonal, kunder, arbetssökande och besökare under en lång tidsperiod. Och det är inte bara ytterdörren som säkerhetsansvariga måste tänka på; mycket ofta behöver olika personer olika tillträdesbehörigheter till vissa våningar eller rum beroende på deras roll.

Pålitliga och flexibla lösningar

Eftersom vi har satt användarvänligheten i centrum för systemet är ATRIUM från CDVI det idealiska passersystemet för kontor och kommersiella byggnader. Med skalbarhet för upp till 500 dörrar och 10 000 användare tillgodoser ATRIUM behoven hos både stora och små företag.

Passersystem för företag måste vara en del av en övergripande byggnadsstrategi. Med integrationer av CCTV och ANPR som nu är tillgängliga kan du skapa ett sofistikerat system för hela anläggningen. Användarna behöver inte komma ihåg en knappsatskod för parkeringen, ett svepkort för ytterdörren och ett annat lösenord för gymmet på plats – med ATRIUM kan du erbjuda användarna den ultimata och bekväma säkerheten. Ge varje användare en enda legitimationshandling, oavsett om det är i form av kort, tagg eller smartphone, och tilldela dem alla områden de behöver komma åt. Lägg till deras bils nummerplatta i användarprofilen och du är klar. Enkel och problemfri åtkomstkontroll.

100% Integrera byggnadssystem sömlöst
Minska de dagliga administrativa uppgifterna
Implementera avancerad biometrisk teknik

Biometri: Ett extra säkerhetslager

Bekvämlighet är oftast viktigast när det gäller passersystem. Ju lättare ett system är för användarna att navigera i, desto större efterlevnad och desto bättre resultat. Det är visserligen bekvämt att bära med sig en tillträdeslegitimation i form av ett kort eller en etikett eller att ha den inbäddad i sin smartphone, men det finns fortfarande risker förknippade med detta. Alla dessa föremål kan förloras, stjälas eller skadas, vilket gör att användaren inte kan komma in i byggnaden och skapar risk för säkerhetsöverträdelser.

Biometriska säkerhetssystem är inte längre begränsade till Hollywoodfilmer och hemliga regeringsorgan. Identifiering av fingeravtryck, ansikte och iris blir alltmer populärt i många olika miljöer, inklusive kommersiella kontor. Du kan inte glömma att ta med dig ansiktet eller fingrarna till jobbet som du kan göra med en fysisk legitimation, och det är ytterst osannolikt att de skulle gå förlorade eller bli stulna.

Sömlös integration i åtkomstkontroll för företag

ATRIUMs passersystem erbjuder en naturlig integration med våra ievo biometriska fingeravtrycksläsare. Integrationen gör det möjligt för anläggningar som använder ett ATRIUM-system att sömlöst införliva ievo-fingeravtrycksläsare i systemet. Användarna har sina fingeravtrycksdata registrerade som en tillträdeslegitimation i ATRIUM; när de visar fingret för ievo-läsaren identifierar systemet användaren i ATRIUM och beviljar eller nekar sedan tillträde beroende på användarens tillträdesrättigheter.

Räkna in och ut personer automatiskt

ATRIUM har en inbyggd räknefunktion som gör det enkelt att sätta upp sofistikerade säkerhetsprotokoll. Ett låsningssystem som gör det omöjligt att låsa upp en innerdörr förrän ytterdörren har låsts igen är till exempel idealiskt för att hålla dyr utrustning och känsliga data säkra. Eller om du behöver begränsa antalet personer i ett mötesrum för att möjliggöra social distansering kan ATRIUM räkna in och ut personer och automatiskt låsa dörren när gränsen är nådd.