logo

Säkerhetslösningar inom vården

Inom sjukhus, vård och omsorg är vi väl medvetna om den avgörande betydelsen av säkerheten för patienter, personal och tillgångar. På CDVI är vi engagerade i att tillhandahålla pålitliga och användarvänliga säkerhetslösningar som svarar mot dessa kritiska behov.

Vi har många säkerhetslösningar som passar utmärkt inom sjukhus, vård och omsorg. Bland annat vårt breda sortiment av öppnaknappar, anpassade för olika användningsområden. Från sparkontakter till trådlösa armbågskontakter och beröringsfria knappar, erbjuder vi en mångfald av alternativ för att möta specifika behov. Våra produkter är kända för sin driftsäkerhet och långa garantitid, vilket ger våra kunder en trygghet i sina säkerhetslösningar.

Automatic door opener mounted on top of a door frame with door closed and blue magnetic handle mounted on left side of door

Digiway Dörrautomatik 

Digiway är en avancerad och pålitlig dörrautomatik som är speciellt designad för att möta kraven inom sjukhusmiljöer. Med sin smidiga och tysta drift erbjuder Digiway användarna enkel och bekväm tillgång till olika områden, samtidigt som den upprätthåller höga säkerhetsstandarder. Dess flexibla inställningsmöjligheter gör det möjligt att anpassa dörrautomatiken efter specifika behov och användningsområden, vilket gör den till ett utmärkt val för sjukhus, vårdhem och andra vårdinrättningar.

sjukhuskorridor

DigiTag

Vår beröringsfria mottagare, DigiTag, är en serie av avancerade prox-brickor och långdistanskort som möjliggör totalt beröringsfri passering.

Den är särskilt anpassad för användning i sjukhusmiljöer där hygien och säkerhet är av högsta prioritet. DigiTag är perfekt för att säkerställa smidig och säker tillgång till skyddade områden utan behov av fysisk kontakt.

Koppla mottagaren till ert passersystem eller som stand-alone där ni kopplar den till dörrautomatiker. Bär en  DigiTag-bricka och när du närmar dig en dörr öppnas den automatiskt. Med en justerbar räckvidd på sändaren från 1 till 15 meter kan DigiTag anpassas efter specifika behov och krav i sjukhusmiljön. Dessutom är signalen mellan sändaren och mottagaren krypterad med Keloq® Hopping code-teknologi, vilket gör den mycket svår att kopiera och säkerställer därigenom en hög nivå av säkerhet.