logo

SEL2641R433-RCP

Radiomottagare CubePower, power reläutgång, bluetooth

Ref: F1001000106

CubePower är en liten radiomottagare med en kraftigare reläutgång, idealisk för inbyggnad i olika apparater. Den är perfekt för att styra t.ex. elektromagnetiska lås eller elslutbleck.
Vad som verkligen utmärker den är användarvänligheten och flexibiliteten.

Med den kostnadsfria InstallerCube-appen kan du enkelt programmera mottagaren och hantera upp till 250 sändare och 100 smartphone-användare. För varje smartphone-användare krävs det en licens och licenskorten finns för 5, 10 eller 25 användare. Du kan anpassa reläutgångens beteende efter behov, oavsett om det är en puls, växling eller aktivering i en viss tid. Namnge alla sändare / smartphones i appen för smidig administration. Ta backup på systemet direkt i appen.

Radiomottagaren kan aktiveras med hjälp av en handsändare eller den kostnadsfria appen UserCube. UserCube är en användarvänlig app till för de slutkunder som föredrar att styra mottagaren med telefonen snarare än med en fjärrkontroll.

En trådlös styrning blir ofta en prisvärd lösning där kabeldragning kan vara svårt. Med vårt trådlösa sortiment kan du alltid känna dig trygg eftersom signalen mellan radiosändaren och radiomottagaren är krypterad med 64-bitars KeeLoq® Hopping Code vilket ger en väldigt hög säkerhet. Användningsområdet för våra trådlösa produkter är enormt och styrningen kan användas till alla möjliga tänkbara applikationer, det är bara fantasin som sätter gränser.

CubeSignal: https://www.cdvi.se/vara-produkter/sel2641r433-rc/
Cube230: https://www.cdvi.se/vara-produkter/sel2641r433-rcv/

Scrolla ner för att få veta mer

Nedladdningar & länkar

Funktioner

  • Utseende

    • Färg
      Svart