logo

Elektromagnetiska lås är de obesjungna hjältarna i passer- och säkerhetssystem. Alla fina läsare, biometriska skannrar och snygga knappar i världen är ingenting utan ett stabilt lås som håller dörren ordentligt stängd.

Vad vill du och dina kunder ha av ett magnetlås? Tillförlitlighet? Användarvänlighet? Hållbart ur miljösynpunkt?

CDVI:s V-serie har allt detta och mer därtill. Vi vill inte uppfattas allt för självsäkra (!) men detta är de bästa elektromagnetiska låsen på marknaden. Här är några av anledningarna till varför:

Lätt att installera, lätt att övervaka, lätt att underhålla.

Kan man beskriva en magnet som “elegant”? Ja, det kan vi nog. Det här är snygga magnetlås som ser diskreta ut i ett stort antal miljöer. De har också en genomskinlig sidokåpa som gör att de är lätta att se på långt håll tack vare bakgrundsbelysning. Med flerfärgade lysdioder som visar låsets status vet du omedelbart om det är låst eller inte.

Säkerheten i fokus 

Säkerheten är självklart viktig för installationer av dörrtillträde – men det visste du redan. Vad du kanske inte vet är att magnetlås i V-serien inte har några skarpa hörn, vilket avsevärt minskar risken för huvudskador vid låga dörrar (eller långa besökare!). Magneterna är även utrustade med säkerhetslinor. Linorna förhindrar att magneten lossnar på grund av vibrationer i den fysiska miljön.

Denna serie kan också anpassas till många specialiserade installationsmiljöer. Magneterna är brandklassade i 30 minuter och lämpliga för användning vid nödutgångsdörrar.

Pålitliga magnetlås från 30 års erfarenhet och arv

Vår V-serie är resultatet av mer än 30 års branscherfarenhet, och vi är övertygade om kvaliteten på dessa magneter. Varje enskild magnet som vi tillverkar får sitt utdragsmotstånd testat individuellt innan den lämnar fabriken. Om den inte uppfyller den robusta 300 daN-standarden förkastas den. Om den inte är tillräckligt bra för oss är den definitivt inte tillräckligt bra för våra kunder.

Nämnde vi också hur tysta de är? Det finns ingen mekanisk kick-off inbyggd i den platta ramen, vilket innebär att de är nästan helt tysta när de är i drift. Istället har vår V-serie en elektronisk antiremanensfunktion.

Vi har testat denna till fem miljoner cykler med noll fel. Även efter fem miljoner operationer ger dessa magnetlås fortfarande en fullständig frigörelse på under 300 millisekunder. Ganska bra, eller hur?

Uppbackad av en tioårig garanti

Vi är så övertygade om kvaliteten på våra magnetlås att de omfattas av en tioårig garanti. För slutanvändarna innebär det ett lås där de verkligen kan lita på att deras egendom är säker. För installatörerna innebär det längre och mer förutsägbara underhållskontrakt. Alla är nöjda och glada!

10 års garanti-stämpel