logo

Cube X-serien erbjuder installatörer små men kraftfulla radiomottagare med användarvänlighet och flexibilitet i fokus. Med inbyggd Bluetooth gör dessa mottagare det enkelt för dig att implementera moderna accesslösningar utan krånglig kabeldragning eller omfattande installationsprocesser.

För installatörer innebär detta möjligheten att snabbt och effektivt integrera Cube X i olika applikationer och miljöer. Den enkla monteringen och konfigurationen sparar tid och resurser och kan smidigt anpassas till olika kundbehov och miljöer.

Möjligheten att styra mottagaren med app och fjärrkontroll

Med den kostnadsfria InstallerCube-appen kan du enkelt programmera Cube X och hantera upp till 250 sändare och 100 smartphone-användare. Anpassa reläutgångens beteende efter behov och namnge alla enheter för smidig administration. Dessutom kan du säkerhetskopiera systemet direkt i appen, vilket ger dig ökad kontroll och säkerhet över installationerna.

För slutkunden innebär detta möjligheten att styra Cube X med både mobilen och fjärrkontrollen. Och då du kan ställa in räckvidd på fjärrkontrollerna finns det egentligen inga begränsningar på vad du och din slutkund kan bygga upp med Cube X. Använd Cube X på individuella utrymmen som soprum och tvättstugor eller tillgänglighetsanpassning i skolor och modernisering av äldre passersystem. Cube X kan såklart även användas för att styra hissar, jalusier, belysning och mycket mer.

Hög säkerhet

Med vårt trådlösa sortiment kan du alltid känna dig trygg. Signalen mellan radiosändaren och radiomottagaren är krypterad med 64-bitars KeeLoq® Hopping Code, vilket garanterar högsta säkerhet. Med enkel installation och oändliga användningsområden är Cube X det självklara valet för modern accesshantering i alla tänkbara applikationer.

Modern accesshantering

Cube X är det perfekta verktyget för dig som vill erbjuda dina kunder modern och tillförlitlig accesshantering utan komplicerade installationer. Med högsta säkerhet och enkel hantering är Cube X det självklara valet för installatörer som strävar efter effektivitet och kvalitet i sitt arbete.

Här förklaras vad lösningen Cube X innehåller

 

Till våra mottagare:

CubeSignal: SEL2641R433-RC 
CubePower: SEL2641R433-RCP
Cube230: SEL2641R433-RCV