logo

Passersystem för gym och sportanläggningar

För gym, simhallar, spaanläggningar, sportcenter och andra fritidsanläggningar är utmaningen att balansera det naturliga flödet av besökartrafik med skyddet av byggnaden och dess tillgångar. Eftersom många anläggningar, med flera användningsområden har en rad olika medlems- eller besöksalternativ, är det viktigt att passersystemet effektivt kan hantera komplexa krav. Sportanläggningar behöver tillförlitliga lösningar som gör att de kan erbjuda både snabb och enkel tillgänglighet för befintliga medlemmar och tillfällig tillgänglighet för besökare.

Galeo är ett robust och pålitligt kodlås som är idealiskt för gymmiljöer. Med sin användarvänliga design och flexibla konfigurationsalternativ kan Galeo enkelt integreras med befintliga system och erbjuda smidig åtkomsthantering för medlemmar och personal.

Atrium är vår mångsidiga accesskontrollplattform som erbjuder enkel hantering av åtkomst till anläggningen. Med sina avancerade funktioner och skalbara arkitektur kan Atrium anpassas för att möta gymmets specifika behov och växa i takt med verksamhetens utveckling.

RXCube är vår moderna och flexibla mottagare som ger smidig access med mobilen. Med RXCube kan gymmet erbjuda sina medlemmar enkel och säker access till faciliteter och träningsutrustning med hjälp av sina smartphones.

Oavsett om det gäller att säkra entréer, träningslokaler eller skåp, så är våra flexibla passersystem perfekta för gym och fitnesscenter i alla storlekar. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att säkra din gymverksamhet på ett smidigt och effektivt sätt.

en man som springer på ett löpband

Atrium - så funkar det

Passersystem för sportanläggningar handlar om att ge registrerade användare frihet och autonomi att använda anläggningen som de vill, samtidigt som man säkerställer en högre säkerhetsnivå för de regelbundna trafikflödena in och ut ur byggnaden.

Begränsad behörighet

För en befintlig medlem på en anläggning går de in i byggnaden och bekräftar sitt inträde med hjälp av en kortläsare eller biometrisk skanner. Om de har tillstånd att gå in låses dörren eller vridkorset upp för att ge dem tillträde. Deras medlemskap omfattar vissa anläggningar men inte andra – deras legitimation ger dem endast tillträde till de områden som tilldelats dem. De kan komma och gå som de vill, utan att behöva köa eller tala med personalen.

Genom att lägga till ett biometriskt säkerhetslager kan man se till att endast personer med ett betalt medlemskap kan använda anläggningarna. Biometriska uppgifter kan inte delas eller stjälas, vilket minskar risken för att obehöriga personer missbrukar kort eller taggar för att komma in i byggnaden.

Automatisk tillgång till olika områden

Genom att kombinera passersystemet med kort-, tagg-, knappsats- eller biometriska läsare i hela lokalen kan registrerade användare få automatisk tillgång till de områden som deras medlemskap omfattar. Genom att främja självbetjäning och bekvämlighet för befintliga medlemmar får personalen mer tid att fokusera på att ge bästa möjliga kundservice till besökare och potentiella nya medlemmar. Ett pålitligt system för passersystem innebär bättre säkerhet, nöjdare kunder, lägre driftskostnader och bättre rapportering.