logo

Bra låslösning ökar tryggheten i flerfamiljshus

Säkerheten i ditt hem är av högsta vikt, och att förebygga inbrott är en prioritet för många fastighetsägare och styrelser.

Bra lås- och säkerhetslösningar i flerfamiljshus är inte bara en fråga om fysisk säkerhet och tillgänglighet, utan de främjar även en god social hållbarhet. Genom att skapa en tryggare och mer sammanhållen miljö, kan ni stödja trivsel och gemenskap inom ert bostadsområden.

CDVI har sedan starten 1985 specialiserat sig på säkerhetslösningar kring dörrar. Med vår expertis  för ökad säkerhet och tillgänglighet i flerbostadshus hjälper vi er hitta lösningar som passar er förening.

CDVI utvecklar och tillverkar säkerhetslösningar som bidrar till ökad säkerhet och tillgänglighet i flerfamiljshus

Uppgradera ditt passersystem med moderna funktioner – integrera vår smarta bluetooth mottagare
Anslut vår mottagare till entrédörrarna och fördela sedan enkelt behörigheter via mobilen så att brukare eller gäster kan öppna dörrarna med sina mobiler eller välja att använda fjärrkontroller för ökad flexibilitet. För att underlätta administrationen av fjärrkontroller och app-användare får du tillgång till en administratörsinloggning i appen. Här kan du smidigt lägga till eller ta bort användare, vilket gör hanteringen av behörigheter enkel och effektiv.

Låslösning som förhindrar inbrott
Med våra brytskydd med infällda magnetlås kan ni vara säkra på att dörrarna till era gemensamma utrymmen har ett starkt och driftsäkra skalskydd. Brytskydden förlänger även dörrens livslängd då det stabiliserar dörrbladet.

Från- och tillgänglighetslösningar för en enklare vardag
Tillgängliga dörrar säkerställer att människor med funktionsvariationer kan delta fullt ut i samhället. Det främjar jämlikhet och inkludering. Dessutom gör det vardagen enklare för alla. Vår dörrautomatik Digiway SR hjälper er passera dörrar på ett säkert och smidigt sätt. Att de är nästintill ljudlösa är väldigt uppskattat hos våra kunder. Använd sedan UserCube för att öppna dörren med mobilen eller en fjärrkontroll.

Ge dina hyresgäster eller kunder smidig åtkomst med UserCube

Du är förmodligen medveten om hur trådlös styrning kan göra de lokaler du förvaltar eller bygger mer attraktiva.

Med appen UserCube kan dina gäster/kunder;

 • styra allt från entrédörrar och jalusier till att kalla på hissen och öppna grindar med sina mobiler, eller med fjärrkontroll.
 • och du får en skalbar och kostnadseffektiv lösning som enkelt kan utvidgas och som blir ett naturligt steg i att modernisera dina fastigheter.

Modernisera byggnaderna enkelt och snabbt

Ingen omfattande integration krävs. Du kan välja att använda UserCube som stand-alone, vilket innebär att mottagaren enkelt kan kopplas till till exempel befintliga elslutbleck eller dörrautomatik. På så sätt ger du dina gäster eller kunder möjlighet att öppna dörren till soprummet med appen eller fjärrkontroll – enkelt och effektivt.

Dessutom, om någon någonsin tappar bort en fjärrkontroll (vilket vi alla gör ibland), är det inget problem. Installatören kan enkelt lägga till eller ta bort användare via sin app.

Förnya inte ditt befintliga passersystem – ​uppgradera det med UserCube! 

Alternativt kan du låta mottagaren samarbeta med det befintliga passersystemet. Detta blir en kostnadseffektiv och enkel modernisering av äldre passersystem där du kan erbjuda appöppning som en del av paketet.

Vår lösning är inte bara praktisk utan också skalbar och flexibel. Den kan enkelt utvidgas inom de fastigheter du förvaltar eller äger och blir ett naturligt steg i att förenkla och förbättra kundernas eller hyresgästernas vardag.
blå dörr med blått bytskydd längs hela dörrbladet.

Brytskydd med magnetlås

Det tar bara några minuter att bryta upp ett elslutsbleck. Att ständigt behöva laga det är dyrt och inte hållbart.

Därför är magnetlås med brytskydd ett bättre alternativ som låslösning och inbrottsskydd. De är i princip omöjliga att forcera och förlänger dörrens livslängd. Dessutom ger de en snygg och smidig lösning som passar väl in i dörrmiljön.

 • Inbrottssäkert
  Med inbyggda magnetlås blir brytskydden en stabil och säker lösning som står emot inbrottsförsök.
 • Driftsäkert
  Dörrarna och låsen blir underhållsfria och livslängden på dörrarna ökar. ​
 • Kostnadseffektivt
  Att skicka ut en låssmed efter varje inbrottsförsök blir ekonomiskt ohållbart. Med monterade brytskydden slipper ni det.
Brytskydden är gjorda av en ny aluminiumtyp som bearbetats med hjälp av förnybar energi. Våra brytskydd är de enda på marknaden med det här grönare alternativet av aluminium.
Brytskydd med två infällda magnetlås. Brytskydden kan lackeras i valfri RAL-färg.
Brytskydd som lackerats i samma färg som dörrpartiet för snygg installation.
Våra brytskydd har två eller tre infällda magnetlås vilket gör dörrbladet stabilt och jämnt belastat.
Vi kapar brytskydden i samma längd som era dörrar samt lackerar dem i önskad färg för att smälta in i dörrmiljön.
Med vår lösning ökar dörrarnas livslängd. Därför kan vi ge en generös garanti på tio år.
Med våra brytskydd får du tre funktioner i samma enhet; brytskydd, lås och draghandtag.

Så går ni vidare med våra brytskydd

Vill ni investera i brytskydd eller annan lås- och säkerhetslösning vi på CDVI erbjuder? Toppen, ni kommer få driftsäkra produkter som är enkla att installera, underhålla och med support alltid nära till hands. Ni har troligtvis en installatörsfirma som hjälper er med diverse installationer och underhåll i era byggnader. Meddela dem att ni vill köpa CDVI brytskydd eller annan lås- och säkerhetslösning. De löser resten! Har ni ingen installatörsfirma att kontakta? Då ringer ni eller mejlar oss. Vi samarbetar med duktiga installatörer över hela landet och hjälper er hitta en installatör i ert område!

dörrautomatik av märket CDVI

Digiway SR för en enklare vardag

Digiway SR är en kraftfull och driftsäker dörrautomatik för inner- och ytterdörrar. Den är framför allt uppskattad för att vara nästintill ljudlös.

Öppning av dörren kan ske på det sätt ni önskar, om det så är med armbågskontakt, fjärrkontroll eller genom att ge dörren ett litet tryck/drag. Automatiken kan även kopplas ihop med befintliga säkerhetssystem för brand, larm och passage.

Bostadsrättsföreningen Norrtorn 2 i Oskarshamn satte upp 30 stycken dörrautomatiker för att “fortsätta vara ett attraktivt område som lockar till sig nya boende.”

Läs om Brf Norrtorn 2 här.

Vi uppfyller säkerhetskraven
Digiway är godkända enligt EN16005 med High Performance och Low Energy i samma enhet och levereras alltid med alla funktioner, så att du slipper extrakort och tilläggsmoduler. Modellen Digiway SR är brandgodkänd upp till 60 minuter och uppfyller kraven för både till- och frångänglighet.

CDVI är experter på säkra dörrmiljöer
Vi utvecklar och tillverkar säkerhetsproduker som ska underlätta din vardag. Allt från ljuslösa dörrautomatiker till nödlarmsknappar och armbågskontakter med LED-belysning finns i vår portfölj.

Kika bland våra produkter och kontakta oss om du har funderingar eller frågor!