logo

Just att arbeta med armarna över axlarna är en bidragande faktor till en av de vanligaste arbetsskadorna hos installatörer – fallolyckor. Eller det är snarare omständigheterna som skapar risken för fallolyckor. Flyttbara stegar och trappstegar är, som du vet, ett vanligt hjälpmedel du som installatör har, men också den som ställer till det allra mest. Fallolyckor från stegar i yrket är alltså inte alls ovanligt, tyvärr. Ryggsmärtor är inte heller ovanligt efter att ha jobbat några år i obekväma positioner.

Därför är det jätteviktigt att vi som utvecklar och tillverkar olika accesslösningar, bidrar till att göra ert jobb så bekvämt och smidigt som möjligt.

För att tillverka en produkt som du som installatör kommer tycka är enkel att jobba med ställer vi oss bland annat nedan frågor;

  • Kan vi göra produkten trådlös?
  • Kan vi minska antalet moment vid montering?
  • Hur kan vi förenkla programmeringen?
  • Kan vi garantera driftsäkerhet för att minska problem framöver?
  • Är manualen utformad så som en installatör vill ha den?
  • Är supporten nära till hands?

Produkter ska vara enkla att installera och programmera

Dörrautomatiken Digiway SR
Vår dörrautomatik har två bra lösningar som hjälper dig i ditt arbete.

1.     Att hålla en 12 kilos automatik med ena armen samtidigt som du ska skruva upp den med andra är varken smidigt eller bra. När du monterar Digiway medföljer därför en smidig upphängningsanordning som du kan ”hänga upp” maskinen på innan den är fast i väggen. Inga onödiga lyft och två fria händer.

2.     Med inbyggd bluetooth kan du ställa undan stegen och fixa allt från att ändra vinkel på dörren till hastighet direkt i mobilen. Det underlättar även ditt jobb då du slipper flytta på både dig själv och stegen varje gång en person vill gå förbi.

RX Cube

Vår senaste mottagare är liten, smidig och programmeras från mobilen.

Har du tidigare jobbat med vår nano-mottagare så vet du att du både måste hitta mottagaren och sedan programmera om den när nya användare ska läggas till.

Med inbyggd bluetooth slipper du leta efter RX Cuben bakom takplattorna eller i dörrautomatiken.

Luta dig tillbaka och sköt allt från mobilen.

 

SETMCxx

Med vår trådlösa sändare SETMC kan du smidigt skicka en signal från en mikrobrytare i låset, i öppnaknappen eller sensorn utan att dra kabel i golv, väggar och tak till en mottagare.