logo

Är du involverad i fastighetsbranschen eller söker du inspiration och innovation för din verksamhet/bostadsrättsförening? Då är Fastighetsmässan Syd den ultimata destinationen för dig! Den 7-8 februari 2024 samlas branschexperter, leverantörer och innovatörer på Malmömässan för att presentera det senaste och bästa inom fastighetssektorn.

Här är några starka skäl till varför du bör besöka Fastighetsmässan:

Nätverka med branschexperter

Möt och anslut med likasinnade yrkesverksamma, byggherrar, fastighetsägare och leverantörer. Fastighetsmässan är en unik möjlighet att bygga långsiktiga relationer och utbyta erfarenheter.

Föreläsningar och Seminarier

Talare och experter kommer att leda inspirerande föreläsningar och seminarier om aktuella ämnen inom fastighetsutveckling, hållbarhet, teknik och säkerhet. Inför 2024 gör Fastighetsmässan en större satsning på just fastighetssäkerhet genom en helt ny konferens, helt dedikerad ämnet. Och eftersom CDVI verkar inom just säkerhet (och kanske även du?) vill vi slå ett extra slag för det här inslaget!  Läs mer här.

Produktlanseringar och Mässerbjudanden

Få första titt på de senaste produkterna och tjänsterna från ledande leverantörer. Många företag använder mässan som plattform för att lansera nya produkter och erbjuda exklusiva mässrabatter och erbjudanden. Självklart kommer vi på CDVI också visa våra senaste produkter och lösningar.

klistermärke där det står We are GOING GREEN

Hållbarhetsfokus

I en värld där hållbarhet är nyckeln, ger Fastighetsmässan Syd en plattform för att utforska och diskutera hållbara lösningar för fastighetsbranschen. Lär dig om de senaste trenderna och innovationerna som driver branschen mot en grönare framtid. CDVI är ett globalt företag och vi genomgår just nu ett stort hållbarhetsarbete. Mer om detta kan du läsa här. På mässan kommer vi bland annat visa upp världens miljövänligaste brytskydd. Kom förbi vår monter A:01 så berättar vi mer!

CDVI – Ledande inom säkerhetsteknik

Besök oss och upptäck det senaste inom säkerhetsteknik. Vi är såklart taggade över att få träffa dig och prata smarta och säkra accesslösningar anpassade för dina behov.

Missa inte chansen att vara en del av framtidens fastigheter!

Hämta din kostnadsfria entrébiljett här.