logo

CUBEKIT består av en mottagare med blåtand och två handsändare. Det är en kostnadseffektiv och smidig lösning för att modernisera och automatisera hem och företag. Använd kitet som stand alone för att styra lås, elektromagneter m.m. Programmering och administration gör du enkelt i den kostnadsfria appen INSTALLERCUBE.

Detta ingår i CUBEKIT

Kitet inkluderar en CUBEPOWER radiomottagare och två stycke enkanals handsändare. Du som är installatör får också tre licenser till mobilanvändare när du laddar hem den kostnadsfria appen INSTALLERCUBE och skapar ett konto.

Slutanvändare i sin tur får smidig access där hon eller han kan styra mottagaren med både mobil och handsändare.

En liten och robust radiomottagare

CUBEPOWER-mottagaren är liten, diskret och robust. Med inbyggd blåtand, samt möjlighet att fungera som stand alone, passar CUBEPOWER-mottagaren till en mängd olika projekt. För större installationer säkerställer dess minneskapacitet på 250 sändare och 100 parkopplade smartphones en flexibel och skalbar lösning.

Banner med bild på telefon, två handsändare och en mottagare. Reklam för CUBEKIT

Enkel installation och programmering

Att programmera mottagaren är enkelt då du gör allt i appen. Hantera sändare och mobilanvändare, justera reläoperativa lägen, byt namn på mottagaren eller ändra lösenord och anpassa sändarens räckvidd, allt från appen. Dessutom skyddas alla överföringar av KeeLoq® Hopping  Code, vilket säkerställer en säker lösning.

Installatörer kan även spara en säkerhetskopia av mottagaren, vilket säkerställer att all användardata lagras säkert i molnet. Vid eventuella problem är det snabbt och enkelt att överföra all data till en ny CUBEPOWER-mottagare. Allt för att underlätta ditt jobb om installatör.

CUBEKIT – en introduktion till vår Cube X-serie

CUBEKIT är pålitligt, flexibelt och lätt att använda. Installationen och administrationen är enkel och för slutanvändare blir vardagen smidigare med dörrar, grindar, jalusier m.m. som aktiveras med ett knapptryck.

Besök en av våra distributörer för att beställa ditt första CUBEKIT!